Екип​

БАУР бе учредено през 2021г.

Българска асоциация за устойчиво развитие олицетворява вярата и желанието на група от хора да допринесат максимално с опита и знанията си за развитието на България. Това е общност от хора, които решават да направят каквото им е по силите, за да се развиваме като народ и държава, вместо да се позоваваме на фактори извън нашия контрол. Младостта и ентусиазмът на по-младите членове на екипа е подкрепена на правилните места от опита на по-мъдрите им съмишленици.


Люба Желева

Бъдещ магистър по право от Варненския свободен университет, Люба несъмнено е безценна с юридическите си познания и вниманието си към детайла. Участвала е в редица студентски състезания по право и способностите, които демонстрира там, й позволяват да се ориентира практически от ранните й години в университета. Иска да специализира в сферата на Гражданскоправните науки. Извънкласните й дейности и всестранните й контакти в юридическата сфера я мотивират да се бори за практическата реализация на идеите, които новите юристи имат, за подобряването на правния мир в България.


Симеон Стоянов

Завършва “Европеистика” в Софийския университет. След стажове в няколко държавни институции и работа в частния сектор се завръща във Варна, за да е част от промяната в родния си град. От две години е в неправителствения сектор, където вижда подходяща трибуна за развитието на иновативни идеи.


Васил Манев

Завършил Езиковата гимназия в Добрич, той е носител на стипендия “Йордан Парушев”. Лауреат по литература. Понастоящем студент по приложна информатика в университета “Рупрехт Карлс” в Хайделберг, Германия. От 2018 до март 2021 работи като асистент по математика в университета. Занимава се с подготовката на кандидат-студенти. Съавтор е в научни статии.


Костадин Савов

Коцето, както го наричат близките му, завърши магистратурата си по право в Юридическия факултет на Софийския университет през не толкова далечната 2019г. Беше адвокатски помощник, стажант в юридическия отдел на една от най-големите банки в България, като понастоящем продължава да бъде такъв във варненско дружество, опериращо в сферата на управление на етажната собственост. Извън това е координатор проекти на сдружение, изпълняващо няколко трансгранични европейски проекти. Вярва, че не е успял само този, който е спрял да опитва, и обича да подписва договори с ръкостискане. Председател на УС на БАУР.


Венцислав Савов

Бивш военен летец и адвокат от над 15 години, Венцислав Савов е доста неща, но най-вече работлив професионалист. Има изключително богат опит в най-различни сфери, като често пъти (в повечето случаи успешно) приземява мечтите на сина си до постижимото, вместо невъзможното. Юридическите и организационните му умения са двигателя на не едно начинания, както лични, така и на многото хора, на които е помогнал през годините.


мисия

Мисията ни е проста – да използваме опита и познанията си за подобряване качеството на живот в България. Да я насочваме в посока на устойчивото й развитие.

визия

Мисията си смятаме да я изпълним чрез различни граждански инициативи, обединяване на хората в работни групи и дейности, които да допринасят за развитието на обществото.

ценности

Работа, вяра и неуморство.